Labdarúgó NB I - Sima hazai győzelemmel folytatódott a Paks jó sorozata

Sport, 2018.10.06

A Paks magabiztos játékkal 4-1-re nyert szombaton a vendég Kisvárda ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában.

A hazai csapat sorozatban hetedik bajnoki mérkőzésén maradt veretlen, ezek közül négyen mind a három pontot begyűjtötte.


OTP Bank Liga, 10. forduló:
Paksi FC-Kisvárda Master Good 4-1 (3-1)
---------------------------------------
Paks, 800 néző, v: Radványi

gólszerzők: Hahn (15.), Remili (18.), Gévay (42., 92.), illetve Horváth Z. (30.)

sárga lap: Egerszegi (38.), illetve Gosztonyi (71.), Anderson (84.), Ene (89.)


Paksi FC:

---------
Nagy G. - Kulcsár D., Gévay, Fejes, Báló - Kecskés - Haraszti (Horváth P., 89.), Bertus, Egerszegi, Remili (Bartha, 84.) - Hahn (Simon A., 77.)


Kisvárda Master Good:

---------------------
Felipe - Melnik, Ene, Vári, Anderson - Lucas (Sassá, 68.), Protic - Gosztonyi (Minca, 80.), Misic, Ilic (Karaszjuk, 61.) - Horváth Z.


Aktívan kezdett a Paks, de csak negyedóra elteltével alakított ki nagy helyzeteket, akkor viszont többet is, és három percen belül két gólt szerzett. Ezután visszább húzódott a saját térfelére, átengedte a területet a vendégeknek, akik szögletet követő fejessel szépítettek. A félidő hajrájára ismét eljutott a kisvárdai kapuig a hazai együttes, és szabadrúgás után szintén fejessel növelte előnyét. Mivel a paksiak második találatát is szöglet előzte meg, a négyből három gól rögzített helyzetből esett.

A második félidőben a Kisvárda nem találta a fogást ellenfelén, így nem volt komoly esélye, hogy felzárkózzon. A hazaiak továbbra is stabilan, szervezetten futballoztak, jól védekeztek, és több szép akciót vezettek. A ráadásban megint egy szögletből még egy gólt szereztek, így összességében kontroll alatt tartva a mérkőzést jó játékkal magabiztosan győztek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!