Labdarúgó Magyar Kupa - Indul a jegyértékesítés a döntőre

Sport, 2017.05.23

Kedden (ma) délben indul a jegyértékesítés a labdarúgó Magyar Kupa jövő szerdai fináléjára.

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint az MLSZ a két érintett klubbal, a Ferencvárossal és a Vasassal közösen értékesíti a belépőket.

A szövetség honlapja arról számolt be, hogy az MLSZ a klubokkal, valamint a rendőrséggel történt egyeztetés után úgy döntött, hogy a jegyek értékesítésénél a klubok kérését veszi figyelembe. A Vasas nem köti klubkártyához szurkolói számára a jegyvásárlást, ugyanakkor eleget tesz a személyi azonosítás feltételeinek. A Ferencváros szurkolói a már megszokott módon, kizárólag FTC szurkolói kártyával vásárolhatnak jegyet a számukra kijelölt szektorokba. Erről mindkét klub a saját honlapján tájékoztatja szurkolóit.

A semleges szurkolók személyi azonosítás után, szurkolói kártyával is és kártya nélkül is vásárolhatnak jegyeket. A semleges szektorokba az internetes lehetőség mellett a Ticket Express irodáiban személyesen is lehet jegyeket vásárolni.

Az MK-döntőre a legolcsóbb jegy 2000, a legdrágább 7500 forintba kerül.

A Vasas eddigi hét döntőjéből négyet nyert meg, az angyalföldiek legutóbb 1986-ban emelhették magasba a trófeát, akkor éppen a Ferencváros elleni finálé után. A zöld-fehérek rekorderként 23. diadalukra készülnek az otthonukban, a Groupama Arénában jövő szerdán sorra kerülő fináléban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!