Labdarúgó NB I - A 93. percben mentett pontot a búcsúzó Gyirmót

Sport, 2017.05.06

A már kiesett Gyirmót a 93. percben szerzett góllal 1-1-es döntetlent játszott a vendég Diósgyőrrel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában.



OTP Bank Liga, 30. forduló:
Gyirmót FC-Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
------------------------------------
Győr-Gyirmót, 1000 néző, v.: Karakó

gólszerző: Radeljic (93.), illetve Makrai (2.)

sárga lap: Simon A. (28.), illetve Karan (34.), Szarka (67.)


Gyirmót FC:

-----------
Nagy - Sebastian, Bojovic, Radeljic, Szegi (Bori, 69.) - Kiss M., Simon Á. - Vass, Simon A., Madarász (Szalánszki, 55.) - Novák (Máté, 76.)


Diósgyőri VTK:

-------------
Antal - Eperjesi, Makrai (Szabó, 87.), Karan, Tamás - Vela, Mevoungou, Busai, Ugrai (Fülöp, 69.) - Novothny, Szarka (Dausvili, 81.)


Az élvonaltól egy idény után búcsúzó Gyirmót már a második percben hátrányba került, és a folytatásban is a Diósgyőr játszott mezőnyfölényben, időnként teljesen beszorítva kapujuk elé a hazaiakat. A szünet előtt a sereghajtó is vezetett néhány támadást, de komoly gólveszélyt nem tudott kialakítani.

Térfélcsere után töbször is növelhette volna előnyét a kiesés elől menekülő DVTK, majd a házigazdák rákapcsoltak, így kiegyenlítettebb lett a mérkőzés. A hátralévő időben javarészt a két 16-os között zajlott a játék, a kapusoknak elvétve akadt dolguk, mígnem a Gyirmót a meccs utolsó percében Radeljic 18 méteres, remek kapáslövésével megmentett egy pontot.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!