Labdarúgó NB I - A címvédő Honvéd otthonában kapott ki az Újpest

Sport, 2017.08.12

A címvédő Budapest Honvéd hazai pályán 2-1-re legyőzte az Újpestet szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

A kispestiek immáron 15 mérkőzés óta veretlenek otthon, s vezetik a tabellát.


OTP Bank Liga, 5. forduló:
Budapest Honvéd-Újpest FC 2-1 (0-1)
-----------------------------------
Bozsik Stadion, 3478 néző, v.: Farkas Á.

gólszerzők: Lanzafame (73.), Kamber (82.), illetve Zsótér (8.)

sárga lap: Kamber (55.), Baráth (93.)


Honvéd:

-------
Gróf - Laczkó (Kabangu, 65.), Deák (Danilo, a szünetben), Lovric (Bobál D., 65.), Baráth, Latifu - Nagy G., Kamber, Herjeczki - Eppel, Lanzafame


Újpest:

-------
Pajovic - Mohl, Litauszki, Bojovic, Pauljevic - Windecker, Sankovic, Zsótér (Simon K., 74.), Nagy D., Obinna - Novothny (Tischler, 74.)


Korán vezetést szerzett az Újpest Zsótér révén, sőt az előző szezonban még a kispestieket erősítő futballista könnyedén tovább növelhette volna az előnyt, de nyolc méterről gyakorlatilag az üres kapu mellé passzolt. A folytatásban feljött a Honvéd, de Baráth révén csak kapufáig jutott.

A fordulást követően a hazaiak kerültek fölénybe, és több helyzetet is kialakítottak, végül a továbbra is kiváló formában futballozó Lanzafame egyenlített, majd a csapatkapitány Kamber egy pontrúgás után talált be. A hajrában a lila-fehérek óriási rohamot indítottak az egyenlítésért, de elképesztő helyzetek maradtak ki, mindhárom pont Kispesten maradt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!