Labdarúgó NB I - A Ferencváros az élre állt a téli szünet előtt

Sport, 2017.12.09

A Ferencváros legyőzte vendégként a Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának zárómérkőzésén, a Szusza Ferenc Stadionban.

A szombat esti találkozón két perccel a kezdés után és két perccel a vége előtt szerzett gólt az FTC, amely ezzel az élen zárja az évet.

A Vasas legutóbb a Haladás elleni pótolt mérkőzését nyerte meg október közepén, azóta hét találkozón nem tudott győzni, s ezek közül ötön vesztesen hagyta el a pályát.


OTP Bank Liga, 19. forduló:
Vasas FC-Ferencváros 0-2 (0-1)
---------------------------------
Szusza Ferenc Stadion, 1800 néző, v.: Pintér

gólszerző: Lovrencsics B. (2.), Gorriaran (92.)

sárga lap: Szivacski (59.), illetve Spirovski (89.)


Vasas:

-------
Kamenár - Benes, Burmeister, Vaskó - Szivacski (Vogyicska, 82.), Berecz, Vida, Gaál, Remili (Ferenczi, 79.) - Pavlov, Ádám


Ferencváros:

------------
Dibusz - Lovrencsics G. (Pedroso, a szünetben), Otigba, Blazic, Botka - Leandro, Spirovski, Gorriaran - Paintsil, Varga (Batik, 81.) - Lovrencsics B. (Priskin, 79.)


Alig kezdődött el a mérkőzés, máris vezetést szerzett a Ferencváros: a 2. percben Lovrencsics Balázs fejelt a kapuba Varga Roland szöglete után. A folytatásban egy darabig a FTC játszott mezőnyfölényben, de aztán a Vasas felbátorodott, majd az utolsó negyedórára át is vette az irányítást. A pályaválasztó csapat többször is veszélyeztette a Ferencváros kapuját, ám nem jött össze neki az egyenlítés.

A második félidőben is a Ferencváros kezdett jobban, és a kapura lövések számát tekintve csakhamar egyértelműen fölénybe került. Bár a zöld-fehérek győzelme időnként veszélyben forgott, a Vasas nem tudott pontot szerezni, sőt a végén nagyon kitámadott és egy ellenakcióból a ráadásban újabb gólt kapott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!