Labdarúgó NB I - A Ferencváros legyőzte a Puskás Akadémiát

Sport, 2014.09.14

A Ferencváros 2-1-re legyőzte a vendég Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így továbbra is hatpontos hátránnyal üldözi a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Videotont.

A felcsútiak mostani kudarcukkal nyeretlenek maradtak.


OTP Bank Liga, 7. forduló:
Ferencváros-Puskás Akadémia 2-1 (2-0)
-------------------------------------
Groupama Aréna, 7082 néző, v.: Szabó Zs.

gólszerzők: Lauth (23.), Böde (25.), illetve Sallai (79.)

sárga lap: Cukic (83.), illetve Vaszicsku (2.), Lencse (29.), Guaru (52.)


Ferencváros:

------------
Dibusz - Dilaver, Mateos, Pavlovic, Bönig - Somália (Ugrai, 78.), Gyömbér, Busai (Nalepa, a szünetben), Kukuruzovic, Lauth (Cukic, 88.) - Böde


Puskás Akadémia:

----------------
Danilovic - Szélesi, Vaszicsku, Tamás, Gohér (Guaru, 30.) - Szakály D., Polonkai (Papp, 78.), Tóth II. B., Czvitkovics (Sallai, 70.) - Lencse, Tischler


A Ferencváros az első perctől magához ragadta a kezdeményezést, szinte csak az volt a kérdés, hogy mikor szerzi meg a vezetést. A félidő közepén aztán hamar kétszer is betaláltak a hazaiak, így biztos előnnyel vonulhattak az öltözőbe.

A folytatásban is a zöld-fehérek irányítottak, de hiába voltak meg a lehetőségeik, nem tudták növelni előnyüket. A vendégek váratlanul szépítettek bő tíz perccel a vége előtt, ettől a hazaiak megzavarodtak, de a hajrára feltámadó felcsútiaknak végül nem sikerült egyenlíteniük.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!