Labdarúgó NB I - A ráadásban mentett pontot az Újpest a Honvéd ellen

Sport, 2017.03.11

A tabellán második Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent játszott az Újpest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, szombaton.

Labdarúgó NB I - Újpest FC-Budapest Honvéd

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Újpest FC-Budapest Honvéd 1-1 (0-1)
------------------------------------
Szusza Ferenc Stadion, 3130 néző, v.: Kassai

gólszerzők: Angelov (90+1.), illetve Zsótér (27.)

sárga lap: Heris (17.), Kecskés (56.), illetve Zsótér (24.), Holender (30.), Lanzafame (71.), King (82.)


Újpest FC:

----------
Balajcza - Heris (Angelov, 82.), Kálnoki-Kis, Mohl, Kecskés - Cseke, Windecker, Balogh, Diarra - Andric (Perovic, 72.), Lázok (Balázs, 64.)


Budapest Honvéd:

----------------
Gróf - Bobál, Kamber, Baráth - King, Hidi, Gazdag, Zsótér (Koszta, 82.), Holender (Villám, 75.) - Eppel (Kabangu, 74.), Lanzafame


A találkozó elején az Újpest alakított ki több lehetőséget, melyek magukban hordozták a gólszerzés esélyét, egy védelmi hibát kihasználva azonban - Mohl nem tudott rendesen felszabadítani egy beadás után - Zsótér bombagóljával mégis a vendégek szereztek vezetést. Ez annyira megzavarta a lila-fehéreket, hogy kis híján gólt lövettek Lanzafaméval, de az olasz támadó nem bírt egy az egyben Balajczával, igaz, a kapus a támadó lábát is elsodorta a 16-oson belül.

A fordulást követően óriási erőbedobással indultak meg a lila-fehérek az egyenlítés érdekében, és sorozatban alakították ki a helyzeteket, míg a kispestiek gyors kontrákkal próbáltak veszélyeztetni. Éppen ezért kifejezetten izgalmas, lüktető 20-30 percet láthatott a közönség, a hajrára azonban az Újpest kissé elkészült az erejével, így a támadások is alább hagytak. Ennek ellenére a 91. percben egy szöglet utáni kavarodásban az Újpest egyenlíteni tudott, ezzel egy pontot otthon tartott.
(MTI)

Galériánk

Labdarúgó NB I - Újpest FC-Budapest Honvéd Labdarúgó NB I - Újpest FC-Budapest Honvéd Labdarúgó NB I - Újpest FC-Budapest Honvéd
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!