Labdarúgó NB I - A Videoton két góllal jobbnak bizonyult a Haladásnál

Sport, 2017.05.06

A Videoton FC mindkét félidőben egy gólt lőve legyőzte a vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában szombaton a felcsúti Pancho Arénában.



OTP Bank Liga, 30. forduló: Videoton FC - Swietelsky Haladás 2-0 (1-0) ------------------------------------------ Felcsút, 2058 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Nego (16.), Géresi (86.)

sárga lap: Jagodics M. (62.)



Videoton FC:

------------
Kovácsik - Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira - Nego, Szolnoki, Varga, Hadzic - Lazovics (Géresi 76.), Scsepovics (Maric 91.)

Swietelsky Haladás:

-------------------
Király G. - K. Mészáros (Polgár K. 46.), Jagodics M., S. Wils, Devecseri, Bosnjak - Rácz B., Jancsó (Tóth M. 75.), Kiss B., Halmosi - Williams (Gajdos 63.)



Williams ziccerével kezdődött a találkozó, de az ausztrál támadó lövését Kovácsik nagy bravúrral védte. Az álmosan kezdő hazaiakat felébresztette a vendéglehetőség, mert rögtön átvették a játék irányítását. A második negyedóra elején egy lepattanó lövés után Nego talált Király kapujába, ezzel vezetett a Videoton. A folytatásban kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, de igazán komoly lehetőségeik csak a székesfehérváriaknak voltak.

A második félidő annyi változást hozott, hogy már a Videoton előtt sem adódtak helyzetek, a két gárda a mezőnyben birkózott egymással. Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt Rácz ziccerét fogta Kovácsik. A hazai drukkerek füttyszóval fejezték ki nemtetszésüket csapatuk gyenge teljesítménye láttán, erre "válaszul" Géresi gólt szerzett és eldöntötte a meccset.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!