Labdarúgó NB I - Az utolsó pillanatban mentett pontot a Pápa

Sport, 2014.11.22

A 60 percen keresztül emberhátrányban futballozó Lombard Pápa a 93. percben, tizenegyesből szerzett góljának köszönhetően játszott 1-1-es döntetlent a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A fővárosi csapat immár nyolc találkozó óta nyeretlen.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Lombard Pápa Termál FC-Budapest Honvéd 1-1 (0-0)
------------------------------------------------
Pápa, 600 néző, v: Pintér

gólszerzők: Csizmadia (93., 11-esből), illetve Baráth (56.)

kiállítva: Waltner (32.)

sárga lap: Csilus (18.), Frizoni (45.), Szűcs (74.), illetve Hidi (34.), Godoy (41.), Czár (89.)


Pápa:

-------
Szűcs - Tóth G., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni - Csilus (Faggyas, a szünetben), Zulevs, Sluka (Király, 65.) - Waltner, Popin, Nagy T. (Benkő, 79.)


Honvéd:

-----------
Kemenes - Baráth, Ignjatovic, Kosnic, Vidovic - Godoy, Hidi, Vécsei - Prosser (Traoré, a szünetben), Youla (Czár, 78.), Holender (Job, 71.)


Kiegyenlített játékot hozott az első félidő első 30 perce, majd a hazaiaktól az ellenfelével agresszívan viselkedő Waltnert kiállította a játékvezető, így a Honvéd magához ragadta a kezdeményezést, de a szünetig nem tudta gólra váltani az emberelőnyt.

A folytatásban valamivel több mint tíz percre volt szüksége a fővárosi együttesnek ahhoz, hogy megszerezze a vezetést, majd sokáig sikerrel őrizte előnyét, a lefújás előtti pillanatokban azonban "véleményes" büntetőhöz jutott a Pápa, amely így végül egy pontot otthon tartott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!