Labdarúgó NB I - Döntetlen Újpesten

Sport, 2017.08.19

Az Újpest 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán, zárt kapuk mögött a Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján.

A Diósgyőr 2006. december 4. óta nem tudott győzni Újpesten.


OTP Bank Liga, 6. forduló:
Újpest FC-Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
---------------------------------
Szusza Ferenc Stadion, zár kapuk mögött, v.: Vad II

gólszerzők: Angelov (81.), illetve Makrai (12.)

kiállítva: Szarka (90.)

sárga lap: Novothny (35.), Nagy D. (40.), Zsótér (69.), Angelov (94.), illetve Vela (42.), Kocsis G. (75.), Karan (79.)


Újpest FC:

----------
Pajovic - Szűcs K., Litauszki, Bojovic, Mohl - Nagy D. (Tischler, 56.), Windecker, A. Diallo - Zsótér, Novothny (Angelov, 71.), Pauljevic (Simon K., 70.)


Diósgyőri VTK:

--------------
Antal - Nagy T., Karan, Lipták, Tamás - Vela, Busai, Kocsis G. (Oláh B., 78.), Óvári - Ugrai (Nono, 83.), Makrai (Szarka, 64.)


Óriási újpesti helyzettel kezdődött a találkozó, ez kimaradt, a túloldalon azonban egy elképesztő kapushiba miatt vezetést szerzett a Diósgyőr. A folytatásban a lila-fehérek futottak az eredmény után, azonban kis híján újfent a miskolciak szereztek gólt, de Óvári ziccert hibázott.

A szünet után az Újpest futballozott fölényben, s elsősorban a cserejátékosoknak - Simon, Tischler és Angelov - köszönhetően egyre több helyzetet is kidolgozott. Az egyenlítés végül éppen Angelov révén sikerült a 81. percben a hazaiaknak, a hajrában végül a Diósgyőr előtt adódtak "meccslabdák", de maradt a döntetlen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!