Labdarúgó NB I - Emberhátrányban győzött a Debrecen

Sport, 2017.05.06

(MTI) - Emberhátrányban szerezte meg a győzelmet a DVSC az Újpest ellen az OTP Bank Liga harmincadik fordulójának szombati mérkőzésén.  



OTP Bank Liga, 30. forduló: Debreceni VSC-Újpest FC 1-0 (0-0)
Nagyerdei Stadion, 5112 néző, v.: Iványi. gólszerzők: Haris (78., öngól) kiállítva: Filip (67.)

sárga lap: Filip (20., 67.), Brkovic (47.), illetve Diarra (93.)

Debreceni VSC:

-------------- Danilovic - Osváth, Szatmári, Brkovic, Ferenczi J. - Filip, Tőzsér - Feltscher (Mengolo 64.), Holman, Könyves (Jovanovic, 72.) - Handzic (Suk, 73.)

Újpest FC:

---------- Banai - Szűcs, Heris, Kálnoki-Kis, Mohl - Balogh B., Windecker, Diarra, Andric (Hazard, 85.) - Balázs (Perovic, 85.), Bardhi

Ahogy az várható volt, a DVSC "nekiesett" ellenfelének, ám mezőnyfölényét sokáig nem tudta helyzetekre váltani. Az első félidőben a legnagyobb lehetőség Handzic előtt adódott, akinek közeli fejesét védte az újpesti kapus, a kipattanó labdát pedig a csatár pár lépésről csúnyán a kapu fölé rúgta. A második félidő sokáig mezőnyjátékkal telt, majd mindkét oldalon több gólszerzési lehetőség is adódott. A DVSC a 67. percben emberhátrányba került, miután Filip megkapta második sárga lapját is. A folytatásban ugyan fölényben játszott az Újpest, egy ellentámadás végén azonban Heris fejese a saját kapujában kötött ki, így a Loki végül ezzel az öngóllal szerezte meg a bennmaradás szempontjából rendkívül fontos három pontot.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!