Labdarúgó NB I - Folytatódott a Ferencváros győzelmi sorozata

Sport, 2015.08.29

A Ferencváros saját közönsége előtt két góllal nyert a Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.

A listavezető fővárosi csapat - melynek kispadján az 50. első osztályú bajnoki mérkőzésén ült vezetőedzőként a német Thomas Doll - egyedüliként továbbra is százszázalékos.

Az FTC az előző idényt is hozzászámítva a legutóbbi 27 bajnoki találkozóján nem kapott ki, győzelmi szériája pedig tíz mérkőzés óta tart.



OTP Bank Liga, 7. forduló:
Ferencváros-Paksi FC 2-0 (2-0)
---------------------------------
Groupama Aréna, 7497 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Böde (14.), Lamah (24.)

sárga lap: Cukic (89.), illetve Molnár (91.)


Ferencváros:

------------
Dibusz - Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez - Nagy Á. (Cukic, 60.), Busai (Radó, 60.) - Lamah, Hajnal, Sesták (Nagy D., 79.) - Böde


Paks:

-----
Molnár - Kulcsár, Asztalos, Gévay, Szabó J. - Papp (Kesztyűs, 81.), Hahn (Fröhlich, 81.), Szakály D., Bertus - Balázs (Kővári, 80.), Bartha


A Ferencváros az első félidőben labdabirtoklásban messze fölé nőtt ellenfelének. A Paks ekkor alig tudott eljutni a fővárosiak a kapujához, igaz, így is volt egy gólszerzési lehetősége. A hazai együttes viszont a két találaton túl is szerezhetett volna még, mutatott játéka alapján megérdemelt volt a magabiztos vezetése.

A szünet után kiegyenlítettebbé vált a játék, visszavett némileg a tempóból a Ferencváros. A Paks már több támadást vezetett, ezzel együtt továbbra sem tudott hatékony lenni, így nem is volt esélye a felzárkózásra.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!