Labdarúgó NB I - Gól nélküli döntetlen Debrecenben

Sport, 2017.04.15

A Debrecen hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában, szombaton.



OTP Bank Liga, 27. forduló: Debreceni VSC-MTK Budapest 0-0
------------------------------ Nagyerdei Stadion, 2363 néző, v.: Erdős sárga lap: Osváth (61.), illetve Baki (59.), Okuka (90.)

DVSC:

------ Danilovic - Osváth, Szatmári, Brkovic, Ferenczi - Filip, Tőzsér - Jovanovic (Mengolo, 78.), Holman (Feltscher, 82.), Könyves - Suk (Handzic, 62.)

MTK:

----- Petkovic - Baki (Okuka, 86.), Grgic, Poór, Vadnai - Borbély (Katona, 78.), Vass Á. - Kolomojec, Kanta, Vogyicska (Nikházi, 40.) - Torghelle

Eseménytelen első félidőt láthatott a közönség, gyakorlatilag egyetlen gólhelyzetet sem tudtak kialakítani a csapatok. A debreceniek néhány távoli lövéssel próbálkoztak ugyan, de csupán egy kísérletük találta el a vendégek kapuját, míg az MTK még a kapura lövésig sem jutott el. A második félidő sem hozott nagy változást, rengeteg technikai hiba, rossz átadás jellemezte a mérkőzést. Az utolsó tíz percben a hazaiak beszorították az MTK-t, és Brkovic akár a győztes gólt is megszerezhette volna, ám fejese a kapufáról kifelé pattant.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!