Labdarúgó NB I - Kuttor Attila a Mezőkövesd új vezetőedzője

Sport, 2017.10.17

Kuttor Attila lett a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője.

A klub honlapjának keddi beszámolója szerint 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá a 47 éves szakember, aki ideiglenes trénerként már bemutatkozott a magyar élvonalban, 2015-ben a Haladást irányította egy idegenbeli, Lombard Pápa elleni mérkőzésen.

"Nagy megtiszteltetés ez a feladat, minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat hamar eredményes legyen. Csak a munkában hiszek, igyekszek olyan csapatot kialakítani, amely harcos felfogásban játszik és amelynek szemmel láthatóan saját stílusa van" - nyilatkozta az új vezetőedző.

A 19-szeres válogatott Kuttor Attila játékosként megfordult a Diósgyőr, a Videoton, a Győr, az MTK, a Debrecen, a Siófok és a Haladás együttesénél. Mezőnyjátékosként 560 mérkőzéssel csúcstartó a magyar élvonalban. Védőként 49-szer volt eredményes az élvonalban.

Kuttor Attila Radványi Miklóst váltotta a Mezőkövesd kispadján, utóbbi szakember irányításával jól kezdte az idényt a gárda, de a Debrecen és a Paks elleni győzelmeket egy tízmeccses nyeretlenségi sorozat követte. Radványival hétfőn bontott szerződést a klub közös megegyezéssel.

A Mezőkövesd jelenleg az utolsó előtti a tabellán.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!