Labdarúgó NB I - Megszakította rossz sorozatát a Vasas

Sport, 2018.03.10

A Vasas kilenc nyeretlen bajnoki meccs után szombaton 2-1-re legyőzte címvédő vendégét, a Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.

A Vasas előző öt meccsét elvesztette az NB I-ben.


OTP Bank Liga, 22. forduló:
Vasas-Budapest Honvéd 2-1 (1-0)
-------------------------------
Szusza Ferenc Stadion, 1000 néző, v.: Kassai

gólszerzők: Berecz (10.), Barczi (46.), illetve Eppel (48.)

sárga lap: Ádám (44.), Ristevski (56.), Remili (65.), illetve Kukoc (21.), Lovric (28.), Kosút (83.)


Vasas:

------
Nagy - Burmeister, Benes, Risztevszki - James, Vida, Berecz, Hangya - Barczi (Pavlov, 85.), Ádám (Vaskó, 90.), Remili (Egerszegi, 80.)


Budapest Honvéd:

----------------
Gróf - Heffler, Lovric, Kosút, Kukoc - Gazdag, Nagy G. (Kamber, 71.), Banó-Szabó (Tömösvári, 65.) - Danilo (Holender, 57.), Eppel, Lanzafame


Valamelyest a Honvéd kezdte aktívabban a mérkőzést, de helyzetig nem jutott, míg a Vasas első komolyabb próbálkozása rögtön gólt eredményezett Berecz pontos lövésének köszönhetően. A bekapott gólt követően is a kispestiek támadtak többet, mégis az angyalföldi csapat volt veszélyesebb, egy ízben Gróf hibája majdnem megbosszulta magát, rögtön utána pedig Kassai lökés miatt érvénytelenítette a Vasas találatát.

A folytatásban viszont Barczi azonnal megduplázta a hazai előnyt, miután kihasználta Lovric hatalmas hibáját, ugyanis a védő aláfutott egy előreívelt labdának. A válasz azonban nem késett sokáig, az előző idény gólkirálya, Eppel szépített, miután beletette a lábát egy lövésbe. A hátralévő időben a Honvéd támadott az egyenlítésért, de a Vasas gyors ellentámadásai jelentettek igazi gólveszélyt, a hazaiak többször végleg eldönthették volna meccset, végül azonban enélkül is három ponttal gazdagodtak, amelyre legutóbb október 17-én volt példa.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!