Labdarúgó NB I - Ráadásban szerzett gólokkal fordított a Diósgyőr

Sport, 2015.08.29

A Diósgyőr a hosszabbításban fordított az Újpest ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában.

A hazai csapat előzőleg csak a nyitófordulóban gyűjtötte be a három pontot, azóta egy döntetlent ért el, négyszer pedig kikapott.

A harmadik fordulóban a Videoton ellen hasonlóan mozgalmasan alakult a hajrá Diósgyőrben, csak akkor a vendégcsapat fordított 1-0-s hátrányból.

Az Újpest az előző 13 bajnoki találkozóját megnyerte, a jelenlegi idényben pedig először kapott ki.



OTP Bank Liga, 7. forduló:
Diósgyőri VTK-Újpest FC 2-1 (0-1)
---------------------------------
Diósgyőr, 4580 néző, v.: Bognár

gólszerzők: Bognár (92.), Tamás (94.), illetve Balogh B. (14., 11-esből)

sárga lap: Nikházi (16.), Bacsa (33.), Barczi (65.), illetve K. Hazard (54.), Nagy G. (90.)


DVTK:

-----
Rados - Eperjesi, Lipták, Tamás, Nemes - Egerszegi - Bacsa, Nikházi (Bognár, 37.), James (Grumic, 55.), Barczi (Takács, 75.) - Novothny


Újpest:

-------
Balajcza - Nagy G., Litauszki, Kálnoki Kis (Vadász, 87.), Mohl - Sankovic, Balogh B. - Bardhi, K. Hazard (Filkor, 81.), Sallói D. - Diagne


Kevés helyzet adódott az első félidőben, a fővárosi csapat kezezésért megítélt büntetőből szerzett vezetést, majd később távoli lövésből növelhette volna előnyét, míg a hazai együttesnek nem volt kaput eltaláló lövése. A sok hiba miatt nem alakult ki látványos futball ebben a 45 percben.

Mozgalmasabban alakult a második félidő, mindkét oldalon több lehetőség adódott. A Diósgyőr küzdött az egyenlítésért, de sokáig nem tudott helyzeteket kialakítani, miközben az Újpest pontosabban befejezett kontratámadásokkal eldönthette volna a mérkőzést. A hajrában a hazai együttes szabadrúgásból egyenlített, majd szűk két perccel később a győzelmet érő gólt is megszerezte.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!