Labdarúgó NB I - Tovább menetel a Haladás

Sport, 2015.08.29

A Haladás 1-0-ra győzött a sereghajtó Békéscsaba otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának szombati játéknapján. Mészöly Géza együttese sorozatban hatodik mérkőzésén nem talált legyőzőre, ráadásul idegenben továbbra is veretlen, és még gólt sem kapott.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Békéscsaba 1912 Előre SE - Szombathelyi-Swietelsky Haladás 0-1 (0-1)
--------------------------------------------------------------------
Békéscsaba, 1422 néző, v.: Berke

gólszerző: Németh M. (27.)

sárga lap: Punosevac (36.), Piermayr (42.), illetve Iszlai (83.)


Békéscsaba:

--------------
Mursits - Bényei, Balog Zs., Fehér Zs., Guaru - Korudzsiev (Spitzmüller, a szünetben), Piermayr, Viczián, Calvente Criado, Laczkó (Szalai D., 85.) - Punosevac (Szilágyi P., a szünetben)


Haladás:

----------
Király - Angyal, S. Wils, Jagodics, Bosnjak - Németh M., T. Wils, Iszlai - Ugrai (Nagy P., a szünetben), Popin, Halmosi


Mindkét csapat megpróbálta ráerőltetni a saját akaratát a másikra, azonban a Békéscsaba kissé görcsösen futballozott, így a játékába sok hiba csúszott. A szombathelyiek a félidő közepétől átvették az irányítást, és Németh Márió lövésével megszerezték a vezetést. Nem sokkal később kis híján növelte előnyét Mészöly Géza együttese, de Stef Wils lövése a kapufán csattant.

A fordulást követően sem változott a játék képe, a Békéscsaba becsülettel próbálkozott, de a kapu előterében nem voltak elég határozottak a támadói. A szombathelyiek magabiztosan őrizték előnyüket, az eredmény pedig már nem változott.

Németh Máriónak ez volt a második gólja az idényben, s ahogyan az ötödik fordulóban a Paks ellen, a találat ezúttal is három pontot ért.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!