Labdarúgó NB I - Újra döntetlen lett a Paks-Újpest

Sport, 2018.03.17

A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott szombaton az Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában. A két csapat sorozatban ötödik egymás elleni összecsapásán osztozkodott a pontokon az élvonalban.



OTP Bank Liga, 23. forduló:
Paksi FC-Újpest FC 0-0
----------------------
Paks, 400 néző, v.: Kassai

sárga lap: Hahn (43.), Haraszti (45+1.), Kecskés (71.), Gévay (75.), illetve Novothny (40.)


Paks:

----
Verpecz - Vági, Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Papp K., Kecskés, Bertus - Haraszti (Simon A., 83.), Hahn (Simon M., 83.), Bartha


Újpes:

------
Pajovic - Pauljevic, Bojovic, Litauszki, Burekovic - Sankovic, A. Diallo - Simon K. (Balázs B., 73.), Nagy D. (Zsótér, 67.), Obinna - Novothny (Tischler, 85.)



A hideg, szeles, esős időjárás miatt alig néhány száz néző lézengett a stadionban, ahol a vendégek gyakorlatilag az első perctől kezdve letámadták riválisukat. Az Újpest játszott mezőnyfölényben az első félidőben, és Simon Krisztián révén két nagy lehetőséget is elpuskázott.

A fordulást követően Simonhoz hasonlóan Novothny Soma is csak a kapufát találta el, előbbi bő negyedórával a vége előtt súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A paksiaknak a 77. percig kellett várniuk az első nagy lehetőségükre várniuk, de a lila-fehérekhez hasonlóan ők is csak a kapufát találták el, így maradt a gól nélküli döntetlen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!