Labdarúgó NB I – A Videoton magabiztosan győzött a Pécs ellen

Sport, 2015.04.25

A listavezető Videoton magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a vendég Pécs felett a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján.



OTP Bank Liga, 25. forduló: Videoton FC – Pécsi MFC 4-0 (2-0) -------------------------------- Székesfehérvár, 2569 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Gyurcsó (25.), Oliveira (37.), Nikolics (74., 80.)

sárga lap: Szolnoki (66.), illetve Ojdanic (77.), Nagy J. (79.)



Videoton:

-------- Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira – Trebotic, Sándor Gy. (Simon Á. 79.) – Gyurcsó (Heffler T. 80.), Nikolics, Oliveira (Kovács I. 65.) – Feczesin



Pécs:

---- Poleksic – Nagy J. (Kővári 80.), Balogh B., Ojdanic, Horváth A., Uzoma – Pauljevic, James, Márkvárt, Szatmári L. (Heffler N. 69.) – Frőhlich (Frank R. 61.)



Óriási helyzetekkel indult a találkozó, meglepetésre a vendégeknek volt belőle több. Gól azonban egyikből sem született, ami a 25. percben bosszulta meg magát, amikor egy tökéletes beadást követően Gyurcsó fejesgóljával megszerezte a vezetést a Videoton. A fehérváriak ezután sem vettek vissza a lendületből és egy újabb szép támadásból Oliveira révén megduplázták előnyüket.

A folytatásban is nyíltsisakos küzdelem és élvezetes játék jellemezte a mérkőzést. A Pécs megpróbált szépíteni, a hazaiak pedig vezetésüket igyekeztek növelni. A Videoton erőfeszítéseit koronázta siker: a góllövőlistát immáron 21 góllal vezető Nikolics Nemanja duplájával magabiztos győzelmet arattak.

A székesfehérváriak sikere azt jelenti, hogy öt fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is 11 ponttal előzik meg a második helyen álló Ferencvárost.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!