M4 Sport: 20 órától magyar-portugál Puskás Ferencre is emlékezve

Sport, 2020.04.01

Az M4 Sport - folytatva a múltidézést - szerdán (ma) 20 órától megismétli a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság egyik legemlékezetesebb mérkőzését, a Magyarország-Portugália (3-3) találkozót.

Az MTVA sajtóosztályának szerdai közleménye emlékeztet arra, hogy április elsején lenne 93 éves Puskás Ferenc, a magyar és a világfutball legendája és az a Király Gábor is ezen a napon ünnepli - 44. - születésnapját, aki a későbbi aranyérmes portugál válogatott ellen a magyarok kapuját védte a lyoni összecsapáson.

"Azon a találkozón, amelyen Dzsudzsák Balázs második találata után a portugálok klasszisa, Cristiano Ronaldo nem rejtette véka alá érzelmeit. Vagy ahol "szaltó nem volt, de égre nézés igen, és megpattanhatott, ahányszor csak akart."" - idézik a kommentátor, Hajdú B. István emlékezetes szavait.

A közszolgálati sportcsatorna az "#éldátújra" mottóval adja most ismét többek között a 2016-os Eb mérkőzéseit, s a torna legemlékezetesebb pillanatainak felidézésével kíván hozzájárulni a hétköznapok változatosságához.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!