Magyar darts fogadás ismertető

Sport, 2020.09.19

Érdekel, miként szerezhetsz darts fogadás révén készpénzt az online sportfogadás világában? Olvasd el a cikket, hogy hosszú távon sikeres, profitos lehess!

Darts
A darts fogadás online változatának bemutatása

A darts azon sportok táborába tartozik, amelyek napjainkban kifejezetten populárisnak számítnak. A dartsot ’90-es évek kezdete óta Magyarországon is igen sokan űzik kedvtelésből, kikapcsolódás gyanánt hobbiszinten, és a Magyar Darts Szövetség jóvoltából versenyszerűen is. Így nem túlzás azt állítani, hogy a dartsnak elég komoly hazai „rajongó bázisa” van. Amióta pedig az online bukmékerek megjelentek a világhálón, a darts fogadás lehetősége is biztosított a magyar sportfogadók számára. Ebben a cikkben az internetes sportfogadás darts „ágával” kapcsolatos általános tudnivalókat és egyéb infókat szeretnénk megosztani veled: hol érdemes mostanság erre a sportra fogadni, milyen piacok és fogadási lehetőségek érhetők el hozzá, mik a sportág legnépszerűbb/legfontosabb eseményi stb. Amennyiben sikerült felcsigáznunk az érdeklődésed, kérjük, tarts velünk, és olvass tovább!

Sportfogadás darts – a kezdetek

Bár kevesen tudják, de ez a sport nem 20. századi találmány, ugyanis a gyökerei a 19. századi viktoriánus korabeli Angliába nyúlnak vissza, ahol – állítólag – az íjászok kezdték el téli unaloműzés gyanánt „csinálni”. A sport manapság ismert verziója a századforduló környékén született meg, de az azt követő évtizedekben is főként csak a szigetországban és pár gyarmatán űzték versenyszerűen (az első dartsos VB-t is csupán 1978-ban tartották meg BDO égisze alatt). A WDF megalakulásának (’80-as évek) hála viszont a sport világszert ismeretté, és rövid időn belül rendkívül népszerűvé lett. A 2000-es közepétől pedig már nem csak hagyományos módon, hanem online is elérhetővé vált a magyar sportfogadás kedvelők számára a darts fogadás lehetősége.

Online sportfogadás – ajánlott bukmékerek dartshoz

Bármilyen sportról is legyen szó fontos, hogy az ember ki tudja választani a sportfogadás oldalak közül azt (esetleg többet is), amely a legoptimálisabb feltételeket nyújtja pre-match & élő fogadások megtételéhez. Értelemszerűen ez az „ökölszabály” a darts fogadás esetében is érvényes. Ugyanis tény, hogy a megbízható sportfogadás oldalak között vannak olyan bukik, amelyek az ágazat más szereplőihez képes több piacot és megfogadható meccset/sporteseményt, illetve magasabb szorzókat, és/vagy jobb bónuszokat nyújtanak. Ezért a következőkben szeretnék felhívni a figyelmed néhány olyan netes sportfogadás szolgáltatóra, amelyeket úgy véljük, érdemes számításba venned az online darts sportfogadás kapcsán.

  • bet365

A bet365-nél a sportág összes rangos eseményére, versenyére biztosított a darts fogadás lehetősége, amihez az Egyesült Királyságban piacvezetőnek számító buki temérdek fogadási opciót nyújt. A bet365 Magyarország szorzói kiválók, és az élő darts sportfogadás mellett a live streaming funkció is elérhető nála (kizárólag bizonyos feltételek teljesülése esetén).

  • 22BET

A 22BET-nél az operátor új felhasználói jelenleg 30 500 HUF értékű 100%-os kezdő bónuszt vehetnek igénybe, de emellett rendszeresen vannak a már meglévő ügyfelek számára is sportfogadás promóciók. A magyar nyelvű webhelyen a sportfogadás a dartsnak az esetében is gyerekjáték, amihez a bukmékeriroda jókora fogadási kínálatot, relatíve magas szorzókat, és a többi között 22BET mobil app-okat is nyújt (iOS-es & Androidos).

  • MELbet
 
A 30 ezer Ft-os, 100%-os első befizetési bónuszt kínáló MELbet webhelyén szintén egyszerű az ember dolga, hogyha főként a darts fogadás iránt érdeklődik (bár ez az egyéb sportokra való online fogadás esetében is elmondható). A felhasználóbarát kialakítású webszájton, illetve a Melbet mobil oldalán pár kattintással kiválaszthatók megtenni kívánt darts sportfogadás kimenetelek. Emellett az is MELbet mellett szól, hogy már egy ideje natív mobil alkalmazás (iOS-es & Adroidos) révén is lehet a buki sportfogadás termékét használni úgy pre-match, mind élő fogadások megtételéhez.

  • Online sportfogadás darts piacok

Bár a sportfogadás dartsos „ága” – egy hangyányi barokkos túlzással élve – világszerte népszerű, a fogadási piacok száma terén azért lényegesen szűkebb az ember mozgástere – pl. az online labdarúgás fogadáshoz képest. De ennek ellenére azért bőven van miből csemegézgetni, ha úgy döntesz, beleveted magad a netes darts fogadás „forgatagába”. Mérget vehetsz rá, hogy a legjobb sportfogadás oldalak mindegyikénél fogadhatsz egy adott torna/ verseny (PDC World Championship, PDC European Tour German Championship, stb.) előtt a „végső győztes” piacon, valamint a „verseny végén elfoglalt helyezés” piacon. Egy-egy adott összecsapás/meccs kapcsán pedig 100%, hogy a pre-match és az élő fogadásokhoz (live betting) is a rendelkezésedre fog állni a mérkőzés győztese, a legtöbb 180-as, a pontos eredmény (pl. 5:0, 4:5), a körök száma, a legmagasabb pontot érő utolsó (befejező) dobás, valamint számos alatta/felette, és hendikepes piac is.

Élő darts sportfogadás – remek lehetőség profitszerzésre

Valamilyen oknál fogva a magyar sportfogadók egy része még manapság is ódzkodik az élő fogadások megtételétől, pedig tény, hogy élőben fogadni rendszerint izgalmasabb, és számos esetben kifizetődőbb is, mint pre-match módon fogadásokat kötni (sportesemények kezdete előtt). Amennyiben a darts szabályok terén képben vagy, akkor kár lenne kihagynod az élő darts sportfogadás lehetőségét, hiszen semmivel sem nehezebb, mint a „klasszikus” fogadási mód. Ami viszont nélkülözhetetlen hozzá, az az élő streamig funkció, amit a darts fogadás esetében csupán az online bukmékerek elenyésző hányada biztosít a felhasználóinak. A rangosabb tornák kiemelt meccseit időnként a hazai sport tv-csatornák is leadják élőben, de erre nem lehet alapozni. Ezért alternatív megoldásként – abban az esetben, ha az in-play betting mellett döntesz – keresned kell a neten egy olyan streaming szolgáltatót (a fizetősek mellett ingyenesek is vannak), amely leadja élőben a megfogadni kívánt mérkőzéseket.

Egy kis dartsos GYIK

Vegyünk át egy-két olyan kérdést is, ami igen gyakran fel szokott merülni a kezdő sportfogadók részéről az online darts fogadás kapcsán. A sikeres sportfogadáshoz ismernem kell a sportág szabályait? Még szép! Hiszen, ha nem vagy 100%-ig képben a szabályok terén, akkor a fogadásaid sokkal inkább fognak közelebb állni a szerencsejátékhoz (pl. nyerőgépezéshez), mintsem a sportfogadáshoz. Ezért létfontosságú, hogy kellően kikupálódj, és felvértezd magad a sikeres sportfogadáshoz szükséges alapvető tudnivalókkal, amelyek részét képezi a játékszabályok ismerete is. Érdemes többszörös kötésben, gyűjtőfogadás keretében is fogadni dartsra?

Amennyiben már megfelelő mértékű tapasztalatra és „rutinra” tettél szert a darts fogadás kapcsán, és egy adott torna/bajnokság esetében pontosan tudod, hogy melyik versenyző milyen formában van, akkor több meccset is megtehetsz gyűjtő fogadással. Viszont ebben az esetben is fontos, hogy olyan piacokat válassz, amik a lehető legmagasabb nyerési esélyeket biztosítják, és ha ránk hallgatsz, akkor gyűjtőfogadás keretében 3-4 kimenetelnél többet nem teszel meg egy szelvényen. Mennyire számít, hogy hol fogadok erre a sportra?

Ha hosszú távon gondolkodsz, akkor igenis lényeges szempont, hogy olyan bukmékernél nyiss számlát, ahol nem csak a sportesemények száma nagy, hanem a piacoké és a fogadási opcióké is. De persze az is lényeges, hogy az élő fogadás, valamint az olyan funkciók, mint a cashout is elérhető legyen. Abban az esetben pedig, ha mobilon is akarsz majd fogadásokat kötni, igencsak ajánlott letesztelned a kiszemelt fogadóiroda mobilbarát webszájtját, illetve a sportfogadás alkalmazásait is (amennyiben elérhetők).
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!