Magyar labdarúgó-válogatott - Fiola és Guzmics kihagyja a barátságos meccseket

Sport, 2017.11.05

Fiola Attila és Guzmics Richárd kihagyja a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és Costa Rica elleni barátságos mérkőzéseit.

A hazai szövetség (MLSZ) honlapjának vasárnap esti híre szerint a Videoton FC és a kínai Jenpien Funde hátvédje egyaránt sérülés miatt nem csatlakozott Szélesi Zoltán keretéhez. A szakmai stáb hétfőn dönt arról, hogy a helyükre szükséges-e más játékosok meghívása.

A válogatott további alapemberei közül az ugyancsak sérült Szalai Ádám és Kleinheisler László játékára sem számíthat a megbízott szövetségi kapitány. A magyar együttes csütörtökön Luxemburggal idegenben, Costa Ricával pedig öt nappal később a Groupama Arénában játszik.

Vasárnap 17 futballista érkezett meg Telkibe, a többiek hétfőn csatlakoznak hozzájuk, Bese Barnabás pedig kedden érkezik az edzőtáborba.

A vasárnap esti regeneráló edzést megelőzően Szélesi megtartotta az első megbeszélést a csapat számára, és a játékosok Georges Leekens szövetségi kapitánnyal is találkoztak, aki az idei utolsó két mérkőzést követően veszi át a nemzeti csapat irányítását.

Azok, akik a hétvégén nem léptek pályára klubjukban, teljes értékű edzésmunkát végeztek az összetartás első napján. Hétfő délelőtt egyéni edzés szerepel a programban, este pedig már szinte teljes létszámban gyakorolnak együtt a kerettagok.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!