Magyar labdarúgó-válogatott - Tizenhét légióst hívott meg Storck

Sport, 2017.05.19

Bernd Storck szövetségi kapitány pénteken megnevezte azt a 17 idegenlégióst, akikre számít a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két mérkőzésén.

A német szakvezető meghívta a pár napja még az U17-es Európa-bajnokságon játszó Szoboszlai Dominikot, míg az előző keretben nem szereplők közül Elek Ákosra, Nagy Dominikra és Kocsis Gergőre is számít.

A magyar szövetség honlapja szerint Storck telefonon egyeztetett az észak-amerikai bajnokság (MLS) góllövőlistáját vezető Nikolics Nemanjával, akivel abban állapodtak meg, hogy a támadó nem csatlakozik a csapathoz, mert klubja, a Chicago Fire június 4-én és 10-én bajnoki mérkőzést játszik.

A Magyarországon játszó meghívottak névsorát a jövő héten hirdeti ki a szakember azután, hogy egyeztetett a klubedzőkkel.

A magyar válogatott június 5-én az oroszokat fogadja a Groupama Arénában barátságos mérkőzésen, majd négy nappal később Andorrában játszik világbajnoki selejtezőmérkőzést.


A válogatott légiósainak kerete:

kapusok:
Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Greuther Fürth)

védők:
Bese Barnabás (Le Havre), Lang Ádám (Dijon), Kocsis Gergő (DAC), Kádár Tamás (Dinamo Kijev)

középpályások:
Nagy Ádám (Bologna), Elek Ákos (FK Almati), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg), Dzsudzsák Balázs (Al-Vahda), Nagy Dominik (Legia Warszawa), Sallai Roland (Palermo), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczesin), Kalmár Zsolt (Bröndby), Stieber Zoltán (Kaiserslautern)

támadók:
Szalai Ádám (Hoffenheim), Priskin Tamás (Slovan Bratislava)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!