MLSZ - Danko Lazovic lett az NB I legjobb játékosa

Sport, 2017.05.29

A Videoton FC szerb csatára, Danko Lazovic kapta a labdarúgó NB I legjobb játékosának járó díjat a magyar szövetség (MLSZ) Telkiben rendezett RangAdó Gáláján vasárnap.

Az MLSZ RangAdó díjátadó gálája A szombaton véget ért idény felfedezettjének a Budapest Honvéd középpályását, Zsótér Donátot választották, a legjobb edző pedig a bajnokcsapattól távozó olasz Marco Rossi lett.

A kategóriák győzteseiről két kivétellel a klubok szavazatai döntöttek, a szokásoknak megfelelően a csapatkapitány és a vezetőedző mellett a legfiatalabb és a legidősebb játékosok voksolhattak kategóriánként a legjobbakra. Az év legszebb NB I-es góljáról a szurkolók szavazhattak, akik közül a legtöbben a diósgyőri hátvéd, Lipták Zoltán találatát választották.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke köszöntőbeszédében elmondta, a férfi és a női élvonalban is olyan izgalmas, színvonalas mérkőzéseket játszottak, hogy a díjátadás a korábbinál nagyobb nyilvánosságot érdemelt, ezért az M4 Sport élőben közvetítette a gálát.

"A válogatott és az alsóbb osztályú meccsek színvonala is azt támasztja alá, hogy a magyar labdarúgásnak nem csak múltja, de jövője is van. Nagyon bízom benne, hogy a nemzetközi kupában nem csak izgalmas, de sikeres találkozókat vívnak majd a magyar csapatok, és tovább jutnak el, mint az elmúlt években" - fogalmazott Csányi.


A RangAdó Gála díjazottjai:

---------------------------
A férfi NB I legjobb játékosa: Danko Lazovic (Videoton)
A férfi NB I felfedezettje: Zsótér Donát (Budapest Honvéd)
A férfi NB I gólkirálya: Eppel Márton (Budapest Honvéd, 16 gól)
A férfi NB I legszebb gólja: Lipták Zoltán (Diósgyőr)
A férfi NB I legjobb edzője: Marco Rossi (Budapest Honvéd)
A férfi NB I legjobb játékvezetője: Solymosi Péter
Az NB I legsportszerűbb csapata: Debrecen
A női NB I legjobb játékosa: Fenyvesi Evelin (Ferencváros)
A női NB I felfedezettje: Turányi Lilla (MTK Hungária)
(MTI)

Galériánk

Az MLSZ RangAdó díjátadó gálája Az MLSZ RangAdó díjátadó gálája Az MLSZ RangAdó díjátadó gálája Az MLSZ RangAdó díjátadó gálája Az MLSZ RangAdó díjátadó gálája Az MLSZ RangAdó díjátadó gálája
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!