MLSZ - Liptákot öt meccsről tiltották el

Sport, 2017.05.03

Lipták Zoltánt öt meccsről tiltotta el szerdai ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

A DVTK csapatkapitányát a Vasas elleni szombati bajnokin állította ki Kassai Viktor játékvezető, miután összetűzésbe került Felix Burmeisterrel. Az MLSZ honlapjának indoklása szerint "amikor a labda nem volt játékban, ellenfelével szemben sportszerűtlen módon viselkedett, majd kiállítása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, és a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel".

A Ferencváros a Mezőkövesd elleni mérkőzés miatt 500 ezer forintos büntetést kapott "hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért".

A Diósgyőr-Vasas összecsapáson történtek miatt a hazaiakat 200 ezer forint büntetéssel sújtotta a testület, "szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), valamint a mérkőzés lefújás után a rend nem megfelelő biztosításáért (az öltözőbe vonuló játékvezetők megdobálása)".

Az Újpestet szurkolói viselkedése miatt visszaesőként 100 ezer forinttal büntették az ellenfél, az MTK egyik játékosának és az MLSZ-nek a szidalmazása miatt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!