Nagy Ádám nem nyugszik bele a mellőzöttségbe

Sport, 2017.10.12

Nagy Ádám, a magyar válogatott labdarúgója nagyon nehéznek nevezte a jelenlegi időszakot, amiért nem kap játéklehetőséget olasz élvonalbeli klubjában, a Bolognában.

A 22 éves középpályás az M4 Sport csütörtöki, Sportreggeli című műsorában emlékeztetett rá, hogy a Ferencváros első csapatánál és az olasz együttesnél is szerencsés helyzetben volt, hiszen szinte rögtön alapemberré vált, ezért a mostani mellőzés újdonság számára.

"Próbálok mindent megtenni az edzéseken, hogy visszakerüljek a csapatba, mert nem szeretnék ennyivel megelégedni, sokkal nagyobbak a céljaim" - nyilatkozta. Hozzátette, nem esnek jól neki, amiket mondanak és írnak róla mostanság, de arra törekszik, hogy rácáfoljon a kétkedőkre.

Nagy Ádám elárulta, lelkileg egyre jobban tudja kezelni a helyzetet, a válogatottbeli csapattársaitól és edzőitől is kapott hasznos tanácsokat.

"Vannak hangulatingadozásaim. Ez egy új helyzet, de igyekszem jól kezelni. Arra már a legelején rájöttem, ha nem edzek és nem úgy álok a dolgokhoz, akkor saját magammal cseszek ki" - fogalmazott a 21-szeres válogatott játékos.

Nagy a 2015/16-os idényben a Ferencváros színeiben 25 NB I-es meccsen szerepelt, a következő szezonban a Bolognában ugyanennyi találkozón kapott lehetőséget a Serie A-ban, a mostani évadban viszont még egyszer sem léphetett pályára az olasz élvonalban.

A középpályás kifejtette, hogy a támadójátékán mindenképpen szeretne javítani, és bízik benne, hogy a szurkolók mihamarabb ismét a pályán láthatják.

A magyar válogatott új korszakáról, a tavaly ősz óta eltelt bő egy évről elmondta, nehéz feladat a csapatépítés, mert akik erős bajnokságokban szerepelnek, azoknak a többsége nem kap elegendő játéklehetőséget, ahogyan ő sem.

"Elindultunk egy úton, ami nem fog egyenesen felfelé ívelni, lesznek benne hullámvölgyek, de ilyenkor kell igazán megmutatni, mennyire tartunk össze" - nyilatkozta.

A kedden lezárult világbajnoki selejtezősorozatról úgy vélekedett, álmodtak róla, hogy előrébb végezhetnek, de a csoport harmadik helye a realitás, viszont több mérkőzés kapcsán is van bennük hiányérzet az eredmény, illetve a mutatott játék miatt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!