Női kézilabda BL - Nehezen legyőzhető ellenfélnek tartja a Győrt a nagybányai HCM

Sport, 2015.03.06

Nehezen legyőzhető ellenfélnek tartja a címvédő Győri Audi ETO-t a HCM Baia Mare női kézilabdacsapatának edzője, aki a két együttes vasárnapi győri Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt az emaramures.ro román portálnak nyilatkozott az esélyekről.

Tone Tiselj, a nagybányai csapat szlovén vezetőedzője úgy vélte, a Győr annak ellenére is Európa legerősebb női kézilabdaklubja, hogy ebben az évadban néhány fontos játékosát nélkülöznie kellett. Hozzátette, a sérülések miatt a Győrnek is vannak nehézségei a vasárnapi mérkőzés előtt, de ennek ellenére a magyar csapat aligha legyőzhető az otthonában. Ez az utóbbi két évben csak a Larvíknak sikerült.

A honlap összeállítás szerint 500 szurkoló készül elkísérni a nagybányai csapatot Győrbe. Tone Tiselj elmondta, a szurkolóknak tudniuk kell, hogy a mérkőzés favoritja a Győr, de a nagybányai lányok is rendkívüli teljesítményt nyújtottak az elmúlt időszakban, és az elkövetkező mérkőzéseken is ezt várja tőlük.

Alexandra Do Nascimento, a Nagybánya brazil átlövője is kijelentette, csapata sokkal jobb formában van, mint február eleji nagybányai mérkőzés idején, amikor is 26-18-ra nyert a magyar bajnok.

A Győri Audi ETO KC biztosan csoportmásodik lesz a középdöntőben, a Szűcs Gabriellával felálló Nagybányának azonban égetően szüksége van minden pontra a negyeddöntőbe kerüléshez. http://www.emaramures.ro/Stiri/111552/GYORI-AUDI-ETO-vs-HCM-BAIA-MARE-Tone-Tiselj-crede-ca-elevele-sale-au-realizat-pana-acum-o-performanta-extraordinara-
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!