Női röplabda Közép-európai Liga - Baran Ádám: a csapat megszabadult a lelki gáttól

Sport, 2018.03.13

Baran Ádám klubelnök szerint nagy lelki gáttól szabadultak meg a Békéscsaba női röplabdacsapatának játékosai azzal, hogy vasárnap megvédték címüket a Közép-európai Ligában.

A sportvezető kedden az M1 aktuális csatornán úgy fogalmazott, már önmagában az siker volt, hogy a sorozat négyes döntőjét az alföldi városban rendezhették meg, az pedig csak hab a tortán, hogy egy izgalmas, ötjátszmás mérkőzésen a címüket is meg tudták védeni.

"Bíztunk abban, hogy a tavaly nyári átalakulás után ebben a szezonban is sikeres és szerethető csapat lesz itt Békéscsabán, s reméljük, hogy az úton ez csak az első diadal volt" - jelentette ki a Linamar-BRSE elnöke.

Hozzátette, nagy volt a nyomás a csapaton, mert minden odaszerződött játékos tudta, milyen elvárásoknak kell megfelelni Békéscsabán. A csapat a regionális sorozat mellett a Magyar Kupában és a magyar bajnokságban is címvédő.

"Biztos vagyok abban, hogy az első trófea megnyerésével nagy lelki gáttól szabadultunk meg, s a siker után hatalmas lelki töltettel várhatjuk a Magyar Kupa vasárnapi döntőjét, ahol ugyancsak a címvédés a célunk" - mondta Baran.

Az MK-döntőben a Békéscsaba a Fatum-Nyíregyházával csap össze Érden.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!