Női röplabda NB I - A legjobb hatba kerülnének a kaposváriak

Sport, 2017.09.19

Az első hatba kerülést célozza meg az októberben rajtoló új bajnoki évadban az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata - jelentette be Karl Schultes egyesületi elnök az együttes keddi, hagyományos szezonkezdő sajtótájékoztatóján.

A somogyiak hat új játékossal készülnek a szezonra, őket erősíti immár a szerb Nevena Iricanin, a válogatott center Leidgeb Noémi, valamint Háfra Dominika, Harmath Zsófia, Fábián Fanny és Lutter Liza is. Zarka Péter vezetőedző kiemelte: a felkészülési időszak legfontosabb célja az, hogy a lányok minél több mérkőzést játsszanak az összeszokás jegyében.

A kaposváriak az elmúlt hétvégén rangos nemzetközi tornát nyertek Bosznia-Hercegovinában, az előttük álló időszakban pedig a Szombathellyel és az Újpesttel is találkoznak még.

A sajtótájékoztatón meghosszabbították a névadó 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft.-vel kötött korábbi támogatói szerződést, és a Kaposvári Egyetem is további segítségéről biztosította az egyesületet. A csapat középtávú célja, hogy olyan eredményt érjen el a bajnokságban, amelynek köszönhetően a későbbiekben elindulhat valamelyik nemzetközi kupasorozatban.

A magyar bajnoki pontvadászat október 13-án rajtol.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!