Ritmikus gimnasztika Eb - Megtartotta első kontrolledzését a magyar csapat

Sport, 2017.03.11

A májusi, budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott szombaton megtartotta első kontrolledzését.

Ritmikus gimnasztika Eb - Megtartotta első kontrolledzését a magyar csapat A magyar szövetség tájékoztatása szerint az MTK fővárosi csarnokában lezajlott tréningen a felnőtt egyéni válogatott tagjai, Kis Alexandra, Pigniczki Fanni és Váray Míra, valamint a juniorok együttes kéziszer-válogatottja is bemutatta gyakorlatait.

Az edzés után Deutsch-Lazsányi Erika, a szövetség technikai bizottságának vezetője elmondta, összességében elégedett a lányok munkájával.

"Amit most láttam a kerettől, az elégedettséggel tölt el, viszont ha mindezt májusban, az Európa-bajnokságon látnám, akkor elégedetlen lennék" - jegyezte meg.

A május 19. és 21. között a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő Európa-bajnokságon 37 - a felnőtteknél 35, a junioroknál 28 - ország ritmikus gimnasztikázói vesznek részt.
(MTI)

Galériánk

Ritmikus gimnasztika Eb - Megtartotta első kontrolledzését a magyar csapat Ritmikus gimnasztika Eb - Megtartotta első kontrolledzését a magyar csapat Ritmikus gimnasztika Eb - Megtartotta első kontrolledzését a magyar csapat
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!