Roland Garros - Fucsovics kikapott a selejtező 2. fordulójában

Sport, 2017.05.24

Fucsovics Márton kikapott a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjének 2. fordulójában, olasz ellenfele, Stefano Napolitano a döntő szett rövidítésében nyert.

A torna honlapja szerint az első szettben 14 perc alatt a világranglistán 185. helyezett Napolitano 5:0-ás előnyre tett szert - ebből kettő volt brék -, miközben Fucsovics (148.) mindössze öt labdamenetet nyert meg. A magyar teniszező a harmadik szervajátékát már "hozta", de ellenfele saját szervajátékával 21 perc alatt szettelőnybe került.

Fucsovics a második játszmában is 0:2-vel nyitott, de utána egyenlített. A szett végül rövidítésben dőlt el, a magyar játékos 57 perc alatt egyenlített.

A döntő játszmában Fucsovics simábban, Napolitano nehezebben nyerte saját szervagémjeit, így jutottak el a felek a rövidítésig, amelyben az olasz bizonyult jobbnak. A találkozó 138 percig tartott.

Fucsovics negyedszer szerepelt a Roland Garroson, ahol még nem került főtáblára, és - akárcsak tavaly - idén is a kvalifikáció második köre jelentette számára a végállomást.



Eredmény, selejtező, 2. forduló:
Napolitano (olasz)-Fucsovics 6:1, 6:7 (3-7), 7:6 (7-4)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!