Serie A - Suárez már nem opció a Juventusnál

Sport, 2020.09.21

Az FC Barcelonától a Juventushoz igyekvő uruguayi futballista, Luis Suárez adminisztratív okból nem szerződhet az olasz bajnokcsapathoz.

A 33 éves csatár már megérkezett ugyan az országba, olasz állampolgárság hiányában azonban Fabio Paratici sportigazgató szerint nem lesz módjuk szerződtetni őt.

Suárez beadta a szükséges papírokat, csakhogy mire megkapja útlevelét, biztosan lezárul a nyári átigazolási időszak, mely október elejéig tart Itáliában. Az állampolgárság felvétele pedig azért vált szükségessé, mert a Juventusnál már korábban feltöltötték az engedélyezett idegenlégiós keretet, így az uruguayi létszámfeletti külföldinek számít.

"Suárez kizárható az átigazolási listáról, mert az útlevél megszerzése biztosan késik annyit, hogy közben lezárul a transzfer-időszak, és a Bajnokok Ligája-keret leadásának határideje" - idézte Paraticit a Sky Sports.

Korábbi hírek arról szóltak, hogy a 113-szoros válogatott Suárez 2+1 éves szerződésről állapodott meg a torinóiakkal, akiknél 10 millió eurót kereshet(ne) idényenként.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!