Sportolási lehetőség és asztalitenisz BL-meccs a Budaörsi Sport Club Napján

Sport, 2019.12.05

Pénteken tartják a Budaörsi Sport Club Napját, a rendezvény csúcspontja az esti női Bajnokok Ligája-meccs lesz, amelyen a hazaiak a francia Metz csapatát fogadják.

A klubtól származó információ szerint délután - 14 órától - minden korosztály számára sportolási lehetőséget biztosítanak, s a kisebbeknek kialakított játszósarokhoz a Mikulás is ellátogat majd. A nagyobbaknak biciklis bemutatót tart a Fillari Team Budaörs egyesület, továbbá az edzők és versenyzők segítségével a Budaörsi Sport Club mind a hét sportágával megismerkedhetnek az érdeklődők.

A BL-mérkőzés 17 órakor kezdődik, az SH-ITB Budaörsi 2i SC és Metz TT összecsapásán a C csoport második helye, egyben a negyeddöntőbe kerülés lesz a tét. A trió harmadik tagja, a címvédő lengyel Tarnobrzeg már bebiztosította továbbjutását a kieséses szakaszba, míg a magyar és a francia együttes első, franciaországi mérkőzését a Metz nyerte 3-1-re.

A budaörsi városi sportcsarnokban sorra kerülő pénteki rendezvény minden programja díjmentes.

Ezen a napon Pécsen is rendeznek egy nemzetközi asztalitenisz-mérkőzést, a PTE PEAC-Kalo-Méh férficsapata 17 órától, az egyetem Műszaki és Informatikai Kara tornacsarnokában fogadja az osztrák Solex-Consult Wiener Neustadt gárdáját az Európa Kupa negyedik szakaszának első találkozóján. A párharc győztese a legjobb nyolc közé kerül az ETTU Kupa jogutódjának számító sorozatban - a visszavágót jövő pénteken rendezik Ausztriában.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!