Új edzővel és játékosokkal kezdi a szezont az OSC férfi vízilabdacsapata

Sport, 2017.05.31

Új edzővel és megújult játékoskerettel vág neki a következő szezonnak a férfi vízilabda ob I bronzérmese, az A-Híd OSC-Újbuda.

Becsey Péter sportigazgató a klub szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, a szezon közben Vincze Balázst váltó vezetőedző, Tóth László úgy döntött, hogy visszatér az egyesület utánpótlásába, emellett a női válogatottnál betöltött segédedzői szerepéről sem szeretett volna lemondani. Becsey Péter szerint várhatóan a jövő héten jelentik be, ki lesz a csapat új vezetőedzője.

Az elmúlt idényről szólva a sportigazgató elmondta, nem tudták maradéktalanul teljesíteni a kitűzött célokat. Ugyanakkor büszke arra, hogy egyetlen negyedre voltak a "csodától" a később bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Szolnok elleni elődöntőben, ráadásul Európában egyedül csak ők tudták kétszer is legyőzni a Tisza-parti sztárcsapatot.

A klubtól öten távoztak, Slobodan Nikic, Német Toni, Bátori Bence, Nagy Ádám és Zalánki Gergő, s a helyükre ugyanennyien érkezetek. Három magyar, Erdélyi Balázs Egerből, Tóth Márton a Ferencvárosból, Kolozsi Marcell pedig Pécsről érkezett a fővárosba. Mellettük a Brescia két szerb légiósa jön Újbudára az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Sava Randelovic, valamint Nemanja Ubovic személyében. Előbbi közölte, hogy szeretne az OSC-vel a BL hatos döntőjébe jutni.

Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere elmondta, rendkívül büszkék az elmúlt évek közös munkájára, amely első lépésben a Nyéki Imre Uszoda fejlesztésével folytatódik.

Sal László, a névadó szponzor A-Híd Zrt. vezérigazgatója megjegyezte, a klub háttere továbbra is biztos, és az önkormányzattal való együttműködés és folyamatos építkezés megfelelő alapot jelent a sikerre.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!