Újabb három évre az Audi Hungaria Zrt. a Győri ETO KC névadó főszponzora

Sport, 2018.05.03

Újabb három évre írt alá névadó főszponzori szerződést az Audi Hungaria Zrt. a Győri Audi ETO KC-val csütörtökön, a járműgyártó már tizenkettedik éve támogatja a magyar bajnokságban és Bajnokok Ligájában is címvédő kézilabdacsapatot.

Újabb három évre az Audi Hungaria Zrt. a Győri ETO KC névadó főszponzora Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke elmondta, a női kézilabdacsapattal 2006-ban először megkötött szponzori együttműködés révén kitűnő partnerséget alapítottak.

"Erre a hosszútávú együttműködésre büszkék vagyunk" - tette hozzá.

Kiemelte, az idén 25 éves vállalat arra törekszik, hogy szerves része legyen a társadalomnak, a sporton, a kultúrán és a szociális területek támogatásán keresztül.

Bartha Csaba klubelnök elmondta, hogy a csapat az Audi Hungariához hasonlóan elkötelezett a kiemelkedő teljesítmény mellett, s egy ilyen együttműködéssel a legjobb játékosokat lehet szerződtetni.

Hozzátette, bízik benne, hogy a következő években is komoly sikereket ér el az együttes.

Borkai Zsolt polgármester hangsúlyozta, minden magyar és győri büszke lehet a csapat teljesítményére, amihez a játékosokon és a stábon kívül olyan támogatók is kellenek, mint az Audi.

Az Audi Hungariával kötött együttműködés kezdete óta a csapat 11 Magyar Kupa győzelmet, kilenc bajnoki címet szerzett és háromszor nyerte meg a BL-t.

A jövő hétvégi, budapesti Bajnokok Ligája négyes döntőn kívül még három bajnoki mérkőzés vár májusban a Győrre.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Újabb három évre az Audi Hungaria Zrt. a Győri ETO KC névadó főszponzora Újabb három évre az Audi Hungaria Zrt. a Győri ETO KC névadó főszponzora
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!