Illegális bevándorlás - Brit újságíró: az iszlám jelenti az egyik legnagyobb fenyegetést a civilizációra

Terrorizmus, 2018.05.25

A civilizációra az egyik legnagyobb fenyegetést az iszlám jelenti, mégpedig nem annak szélsőséges formája, nem a terrorizmus, hanem a mainstream muszlim társadalom - hangoztatta Milo Yiannopoulos brit újságíró Budapesten pénteken.

A jobboldali, amerikai Breitbart News hírportál korábbi szerkesztője a XXI. Század Intézet szervezésében szólalt fel.

Veszélyek és esélyek a XXI. században című előadásában azt mondta, az iszlám nem olyan, mint a többi vallás: nem egy ártatlan hit, hanem egy előíró politikai ideológia, amely megköveteli a nők elnyomását és a homoszexuálisok meggyilkolását. Ennek a szemléletnek nincsen helye Európában - jelentette ki.

Szabadszájú beszédében Milo Yiannopoulos többször utalt saját homoszexualitására, és felvetette, hogy őt és élettársát a világ sok országában megölné az állam.

Szavai szerint Magyarországban és benne közös, hogy mindkettejükről rengeteget hazudnak a baloldaliak. Ennek oka, hogy félnek tőlük - vélekedett, hozzátéve: a hitük miatt gyűlölik őket.

A brit újságíró azt hangoztatta, hogy a magyaroknak semmiféle kötelezettségük nincs migránsok befogadására, ezért ne érezzék magukat rosszul a bevándorláspolitikájuk miatt.

Több európai állam, például Svédország és Németország "meg van szállva" - fogalmazott, majd arról beszélt, hogy nem kell kedvesnek lenni az Európába érkezőkhöz, hanem "háborúzni" kell velük, mert "megtámadták" a kontinenst. Az unió nemhogy határozott elutasítással reagált volna a bevándorlásra, hanem a nyújtott ellátásokkal gyakorlatilag meghívta a migránsokat - jegyezte meg.

A Breitbart News korábbi szerkesztője úgy vélekedett, hogy a Nyugaton élő keresztények a mai napig nem ismerik az iszlámot. Akik tapsolnak neki, alapvető félreértésben vannak a vallásról - fűzte hozzá.

Milo Yiannopoulos arra buzdította hallgatóságát, hogy támogassa Orbán Viktor miniszterelnököt, aki egyedüliként állt ki Soros György ellen, gyakorlatilag kiutasítva őt az országból. A kormányfő mögé felsorakozva a magyarok győznek majd - vélekedett.

Úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor nemzetközi ikonná vált. Magyarország a világ egyik legforróbb hadszíntere lett, megint utolérte a sorsa, ismét fontos szerepet kapott a nyugati civilizáció fejlődésében.

Elmondta, hogy egyre inkább csodálja ezt az államot, amelyre a magyaroknak büszkének kell lenniük. Ők lesznek a szabadságért folytatott harc éllovasai, szükség van rájuk - jelentette ki.

Milo Yiannopoulos úgy fogalmazott: az ördög él, és Soros Györgynek hívják, a politikai korrektség pedig egy rákos daganat.

Az esemény honlapján előzetesen úgy fogalmaztak, hogy Milo Yiannopoulos az előadásával "össztüzet zúdít az úgynevezett progresszív politikára és kultúrára".

(FOTÓ)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!