Választás 2018 - Fidesz: a migránsok eltartása és a bevándorláspárti ellenzék pénzügyileg is veszélybe sodorná az országot

Választás 2018, 2018.03.10

A migránsok eltartása és a bevándorláspárti ellenzék pénzügyileg is veszélybe sodorná Magyarországot - mondta Bóna Zoltán fideszes országgyűlési képviselő szombaton a közmédiának.

Előzőleg Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár arról beszélt, hogy ha Magyarország bevándorlóországgá válik, a magyar emberekkel fogják megfizettetni a bevándorlás árát.

Bóna Zoltán ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: ha "Soros emberei" kerülnének hatalomra, akkor ide is megkezdődne a migránsok betelepítése, ami hatalmas veszélyt jelentene a magyar gazdaságra és a magyar emberekre. Veszélybe sodorná az elmúlt időszak vívmányait, gazdaság- és infrastruktúrafejlesztésre, családtámogatásra, valamint az egészségügyi és a szociális háló bővítésére is kevesebb jutna - tette hozzá.

A "Soros-terv" és a brüsszeli elképzelések alapján mintegy 10 ezer migráns betelepítése kezdődne meg, ami migránsonként 9 millió forintos költséggel számolva összességében 100 milliárd forinttal terhelné meg Magyarország költségvetését, és ez az összeg napról napra, évről évre nőne - mondta a Fidesz képviselője, negatív európai példaként említve, hogy Svédországban az önkormányzatok adóemelésre készülnek, mert ebből a bevételből fedeznék a migránsok ellátását.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!