Kiemelt hír

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Szponzorált cikkek

Megtaláltuk álmaid harisnyáit!

Harisnyát venni nem is olyan könnyű… Neten pláne nehéz. Általában a választék elég egysíkú, ami, lássuk be, nőként nem egy szívmelengető dolog. Te is küzdöttél már azzal, hogy nem találod meg azt a darabot, ami passzol az egyéniségedhez?

2024. május 1. 21:45

Kövess minket a Facebookon!

legfrissebb programok

Free File Unlocker 5.16

Az egyszerűen használható Free File Unlocker alkalmazás segítségével a felhasználók feloldhatják, átnevezhetik vagy törölhetik azokat a fájlokat, amelyek törlésénél problémák merültek fel (zárolt, nem olvasható fájl, hozzáférés megtagadva stb.)

2024. május 7. 17:14

Simple MP3 Cutter Joiner Editor 4.3

A remek, ingyenesen használható MP3 szerkesztő programmal lehet darabolni, egyesíteni, keverni, hangeffektusokkal különlegesebbé tenni zenei állományainkat. Nem csak MP3-at, hanem több mint 15 egyéb hangformátumot is képes kezelni.

2024. május 7. 17:05

Clipboardic 1.18

A kis segédprogram figyeli a vágólap tevékenységét, és minden alkalommal, amikor másol valamit a vágólapra, automatikusan menti a másolt adatokat egy Windows vágólapfájlba (.clp). Később, amikor újra szüksége lesz a másolt adatokra, egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő vágólapfájlt, és a Clipboardic automatikusan beilleszti azt. A Clipboardic lehetővé teszi a vágólap adatainak egyszerű megosztását a helyi hálózat több számítógépe között.

2024. május 6. 16:30