Naptár


TV műsor

Badgirls pres. Deborah De Luca

2017.04.21 - Hungi Vigadó

buli

Badgirls pres. Deborah De Luca Igen! Sikerült újra Szegedre hoznunk az ország /de nem túlzás azt állítatni/, a világ egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő hölgy lemezlovászát!
DEBORAH DE LUCA-t ma már nem nagyon kell kis hazánban bemutatni senkinek, hiszen számtalan sold out-os teltházas bulival a legnagyobb headlinerek közé lőtte be magát és nem csak nálunk, de a glóbuszon is! Igazi nagyágyú vált belőle, aki feszes techno ütemeivel és egyedi kisugárzásával az egyik legmasszívabb rajongóbázissal büszkélkedhet bármerre is jár... Nincs is értelme őt “bióznunk”, inkább a legfontosabb infokra térjünk rá!

FONTOS INFÓK:
➡️ A klub befogadó képessége korlátozott, így limitált számú jegyet hozunk majd forgalomba! A borítékolhatóan hatalmas érdeklődés miatt ezért azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy váltsa meg ELŐVÉTELBEN a jegyét! Helyszínen is várhatóan lesz jegyértékesítés amennyiben a rendelkezésre álló keretből maradni fog.
➡️ A hosszas sorban állás elkerülése miatt érkezzetek időben! 22:00-kor kapunyitás! A szokásos jegyszedő kapacitás duplájával várunk benneteket külön 2 sorral. A nyitvatartást is meghosszabítottuk, a megszokott 05-óra helyett 06-óriáig.
➡️ ELŐVÉTELES JEGYVÁSÁRLÁS:
Szegeden a Huni Vigadóban nyitvatartási időben 11-22:00ig H-Sz keresd a pultosoknál!
➡️ ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: a www.oneticket.hu weboldalon
➡️ https://oneticket.hu/badgirls-pres-deborah-de-luca-302
➡️ A 17. Badgirls szülinapra egy szuper kedvezménnyel készültünk, első körben 200db LIMITÁLT jegyet 3000FT-ért megvásárolhattok április 7-én a Hungiban a szülinapon, illetve amennyiben marad a készlet erejéig a Hungiban. (Ebből online nem lesz értékesítés.)
➡️ A normál elővételes 2. körös jegy ára: 3500Ft.
➡️ A helyszíni jegy ára: 4000Ft
➡️ VIP JEGY ára: 9000Ft (tartalma: elkülönített kiemelt terület,külön VIP sorban gyors bejutási lehetőség; külön bárpult, limitált, kényelmes férőhely, igény szerint asztalfoglalással.
Megvásárolható csak személyes átvétellel limitált számban kollégánknál: 06 30 700 57 72

Információk

Hol?

Hungi Vigadó
Szeged, Stefánia

Mikor?

2017.04.21
Kövess minket a Facebookon!