TV műsor

Oct. 13 Badgirls Season Opening

2017.10.13 - Hungi Vigadó

buli

Oct. 13 Badgirls Season Opening ★★★ Grand SEASON OPENING ★★★

Számunkra is hihetetlen de egy újabb szezonnyitót celebrálunk, kedvenc városunkban, rezidenciánkon, klubunkban és persze a kedvenc KÖZÖNSÉGÜNKKEL!
Ti vagytok, akik folyamatosan inspiráltok minket és az új szezonban is arra ösztönöztök, hogy még több újdonsággal rukkoljunk elő!
Íme az első látható poénunk, az új cover designe-ja, melyet kézzel rajzolt meg grafikus barátunk és kiadónk az Alliwant Music védjegyének számít! A saját utunkat járva azt tudjuk ígérni, hogy még különlegesebb - a városban, vagy a régióban egyáltalán nem hallott és látott produkciókat mutatunk majd be nektek - hónapról-hónapra a nagybetűs HOUSE jegyében!

A nyitásra a budapesti CITYMATINÉ és a RAW kapitányát illetve kormányosát hívtuk meg vendégségbe: Captain Knuckles és Collective Machine személyében, akikkel zeneileg nagyon egy hullámhosszon vagyunk... Mario mint kvázi 4. Badgirls tag és "Capi-kapitány' a deep, tech és groovy house vizeire visz majd egy kalandra bennünket, mellettük gondoltunk a fiatalabb nemzedékre is, így Ppalms személyében a warmupról egy ifjú helyi arc fog gondoskodni...
A hidegfüstágyús - konfetti ágyús, extra hangos, fényes, dekoros cuccaink kedves táncoslányainkkal (akik imádnak ide járni és maguk is nagy e-zenei rajongók lettek) természetesen ezúttal sem maradhatnak majd el, így egy igazi hamisítatlan BADGIRLS vs ALLIWANT Music Showcase-t celebrálunk majd együtt veletek!

Információk

Hol?

Hungi Vigadó
Szeged, Stefánia

Mikor?

2017.10.13
Kövess minket a Facebookon!