Orfeum Vándorszínpad: Operett Nagykoncert Oszvald Marikával, Kállay Borival és Berkes Jánossal

2017.09.10, 19:00 - IH Rendezvényközpont

rendezvény

Orfeum Vándorszínpad: Operett Nagykoncert Oszvald Marikával, Kállay Borival és Berkes Jánossal

A rendezvény május 7. helyett szeptember 10-én kerül megrendezésre!

 

Világsztárok az IH Rendezvényközpontban az Orfeum Vándorszínpad Operett Nagykoncertjén, Szegeden!

 

A grandiózus előadáson ott lesz Kállay Bori színésznő, érdemes művész; az Interoperett alapító tagja, aki csodálatos hangjával és rendkívül elegáns megjelenésével mindig sikert arat. A világhírű operaénekes, Berkes János, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, érdemes művész, valamint mindenki kedvence Oszvald Marika is erősíti a világsztár előadók sorát is erősíti a világsztár előadók sorát.

A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak.


A világot járt, szemkápráztató jelmezekkel, a Pesti Vigadót idéző fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik meg Szegeden.


A virágtengerbe borult színpadon felcsendülő ismert melódiák, többek között a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska, a Marica grófnő, a Csókos Asszony és a Mária főhadnagy klasszikus dalai dudorászása közben a muzsika gyógyító ereje hatja át majd a nézőteret, ahol a zenekar temperamentumos, fülbemászó zenéje világhírű zenészek előadásában szólal meg - többek között itt lesz Lisztes Jenő világhírű cimbalomművész is. Koncertmester: Velősy Márta. A fergeteges tánckar, az andalító, szerelmes duettek; a csodaszép szólók mellett igazi magyar mulatással a mindennapok gondját feledtető estre invitálja közönségét a társulat.


Két órán át vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek szeptember 10-én 19 órakor az Orfeum Vándorszínpad műsora az IH Rendezvényközpont színpadán, gálaműsor keretében 2 felvonásban, mindössze 20 perces szünettel.

Információk

Hol?

IH Rendezvényközpont
Szeged, Felső Tisza-Part 2.

Mikor?

2017.09.10, 19:00
Kövess minket a Facebookon!