TV műsor

RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 3.0

2017.08.17 - 2017.08.20 - Huszár Mátyás Rakpart

rendezvény

RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 3.0 Here comes the #Boooooooom !!! ;) A galaxis sötét (stout) és világos (ale) oldalának sörfőző-lovagjai augusztus végén Szegeden csapnak össze! Jön a régió legnagyobb #CraftBeer őrülete, a RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 3.0, az Államalapítás Ünnepével karöltve!

Amiért imádni fogod az idei dzsemborit:

▶ Bestiális #CraftBeer választék: a laza lager-ektől a kesernyés ale sörökön át a legzúzósabb, kávébarna stout és porter csodákig nálunk mindent megtalálsz... egy valamit kivéve: a vacak, agyonvizezett ipari söröket ;) A szervezés még javában zajlik, de már most látszik: ekkora választékkal szegedi sörfesztivál még nem durrantott!

▶ Full-Full extrás #StreetFood: Szegedre csábítottuk a Gerilla Gourmet - kulináris Rock 'n Roll nagyágyúit, támadnak a füstös BBQ csodák, a harcore hamburgerek és az utcai gasztro fenegyerekei!

▶ Fergeteges hangulat, extravagáns programmokkal: a 2017-es Államalapítás Ünnepén a Szegedi Városkép és Piac jóvoltából meseszép tűzijáték show kápráztat el, miközben a galaxis legfinomabb kézműves söreit kóstolgatod.... jól hangzik, ugye? És a legjobb: ha csápolni támad kedved, várnak a RakpartFeszt nagyszínpad élő koncertjei, playback és bóvli-mentesen!

SZEGED lesz a Világ Közepe... már megint ;)

#Juteszünkbe ;) Ezen a fesztiválon nincs belépő. Bújtatva, kötelezően megvásárolandó üvegpohár képében sem ;) Nincs idegesítő feltöltő-kártyás huzavona. Nincs semmi kötelező ökörség.

Csak TE és Magyarország legjobb kézműves sörei, a galaxis legszeretnivalóbb városában, a Tisza partján!

Információk

Hol?

Huszár Mátyás Rakpart
Szeged

Mikor?

2017.08.17 - 2017.08.20
Kövess minket a Facebookon!