Fiat Talento, ha egy remek furgonra van szüksége

Autók, 2017.11.01

Az olasz autózás világát hazánkba is elhozó Fiat, már az 1800-as évek vége óta formálja az autózás élményét. Nem véletlen, hogy a több mint 100 éves múltra visszatekintő autógyártóvállalat, ma már Olaszország legnagyobb járműgyárává nőtte ki magát.

Fiat Talento A Fiat gyár nevéhez kötődik a Zastava és a szocialista országok szimbólum kisautója a Polski Fiat is. A későbbiekben nagy népszerűségnek örvendett a Fiat Brava és Fiat Bravo, Fiat Punto és a Fiat Panda is. A FIAT cégcsoporthoz olyan népszerű autómárkák is tartoznak mint a Ferrari, az Alfa Romeo vagy a Jeep és a Dodge.

Megérkezett a Fiat Talento!

A Fiat család legújabb tagja a Fiat Talento, amely egy kiemelkedő teherbírású, kompakt de mégis mozgékony kisbusz vagy munkagép egyben. A nyolc vagy kilenc személyes kisbuszként is használható Talento váltotta le a Fiat Scudót, Panorama felszereltséggel, duplatúrbós motorral és 40 centivel megnyújtott tengelytávval. A fiat-professional.hu által kínált Fiat Talento rendkívül tágas, kényelmes és nagy szállítókapacitással rendelkezik. A kabint a maximális kényelem és az ergonómia jellemzi. Jól formáltak az ülések és kényelmesek akár hosszabb távon is. Az autó külső megjelenésében is tekintélyt parancsol. Kompakt, arányos és elől a nyújtott szélvédő, rövid motorháztető teszi dizájnosan egyedivé.

A Fiat Talento technikai jellemzői

A Fiat Talento egy sokoldalú, nagy helykínálattal rendelkező jármú, amelynek felhasználásának csak a tulajdonos fantáziája szabhat határt. Akár 8-9 fő szállítására is alkalmas, így akár hosszabb csoportos utazásokra is alkalmasak. A személyszállítás rövidebb-hosszabb távon is kivitelezhető segítségével, így akár iskolások vagy idősek, vagy akár egy turnézó együttes is szállítható vele. Mindemellett az ülések nélkül egy tökéletes, rakodó területet kapunk. Így a Fiat Talento egy tökéletes munkaeszköze is lehet egy vállalkozásnak. A meglepően halk jármű furgonként is használható. A 95-145 lóerős motorral felszerelt változatok fantasztikus ár-érték arányt nyújtanak egy nagy családnak, cégnek vagy taxis társaságnak is.

A Talento az árú fuvarozásban és teherszállításban is remekel

Az akár 4,15 méter hosszú rakomány szállítására is alkalmas Talentoban, a szabályos négyzetes alak és az akár 255 fokban kihajtható hátsó ajtók garantálják a raktér könnyű hozzáférhetőségét. A raktérküszöb 522 mm-es és az oldalsó tolóajtó 1030 mm-es szélességének köszönhetően még könnyebb a hátsó rész hozzáférhetősége. A raktérfogata típustól függően 5,2 – 8,6 köbméterig terjed, így akár 3 Euro lakrap is elfér a legkisebb változatban is és képes akár 1249 kg szállítására is.

Meglepően sokoldalú az új Talento

A praktikus kabin nem csak praktikus, de sok tárolórekesszel is fel van szerelve. Az összesen 90 literes tárolóhely mellett olyan okos megoldások is helyet kaptak a járműben mint a mobil iroda, okostelefon, tartó, innovatív lehajtható középső ülés, ülés alatti tároló vagy a tablet állvány. A modern gépjármű az összes olyan fedélzeti technológiával és funkcionalitással rendelkezik, amire szükség lehet.

A 7”-es érintőképernyős rádió navigációs és információs rendszer, telefon kihangosítással, rádió és GPS funkciókkal, USB és AUX csatlakozási lehetőségekkel.
(Webrádió)

Galériánk

Fiat Talento Fiat Talento
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!