A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány közleménye

Belföld, 2020.11.23

    Budapest, 2020. november 23., hétfő (OS) - Formáld a világod! címmel nyílt virtuális kiállítás 19 éven aluli fiatalok digitális alkotásaiból. Az alkotások kreatívan reagálnak az utóbbi időszakban az egész világot uraló járvány-hangulatra is.


Az alkotások a Formáld a világod!
Több mint 250 beérkezett pályázat közül kiválasztott 13 nyertes ötletet 8 és 18 év közötti gyerekek valósították meg. A pályaművek között található többek között maszkfelismerő kapurendszer 14 éves,
futárjáték 17 éves és animált videoklip 13 éves alkotóktól.

C3 Alapítvány idén 18. alkalommal szervezte meg 19 év alatti fiataloknak szóló számítógépes versenyét. Idén is bármilyen informatikai megoldással lehetett pályázni. A díjazott munkákban nem a használt technológia bonyolultságát vagy fejlettségét, hanem az újszerű ötletet, kreativitást díjazta a zsűri. A kategóriák sokszínűsége megmutakozik a nyertes alkotásokban is, melyeknek nagy része a koronavírus által kreált kihívásokra is reagál.

A kiállítás megtekinthető a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Galéria honlapján keresztül, illetve a verseny weboldalán, ahol további információk, fotók, sajtóanyagok is kérhetőek.


Kiadó: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!