A CÖF-CÖKA is csatlakozik a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz

Belföld, 2021.09.01

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) is csatlakozik a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz - jelentette be a szervezet vezetősége szerdán a Facebookon.

A magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási "cirkuszát", akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket - indokolták a bejegyzésben a kezdeményezéshez történő csatlakozást.

"Ahol megjelentek tetteikkel, ott fű sem termett. A baloldali porondmesterek eladósították hazánkat, saját népükből kormányzásuk alatt kitaposták a reményt" - fogalmaztak.

Azt írták: szellemi honvédőik összefogásával és segítségével emlékeztetni kívánják a választópolgárokat azokra az emberekre, akik a magyar forradalom 50 éves évfordulóján, 2006. október 23-án egy nap alatt "vérvörös köztársasággá változtatták hazánkat". Továbbá, "rablóprivatizációval" offshore cégekbe irányították a magyar államadósság kifizetésére elegendő összeg két és félszeresét.

Most ígérnek fűt-fát, miközben kormányzásuk idején bevallották, hogy nem csináltak semmit, vezérük közölte az elégedetlenkedőkkel, hogy "akinek nem tetszik, el lehet menni Magyarországról!" - tették hozzá.

Úgy értékeltek: "cirkuszi bohóckodásukból az embereknek elege van. Akik kilopták honfitársaik szájából a kenyeret és csődhelyzetbe kormányozták Magyarországot, ne próbáljanak külföldi segítséggel ismét kormányra kerülni".

Reményüket fejezték ki, hogy milliós nagyságrendben fogják aláírni a kezdeményezés támogatói a petíciót, ezzel üzenve, hogy "a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát".

"A politikai és gazdasági múlt bűnös kísérteteinek békés, szellemi harcos fellépéssel adunk örök érvényű leckét" - tartalmazza a CÖF-CÖKA bejegyzése.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője augusztus 29-én, a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette be, hogy szeptember elsejétől petíciót indít a Fidesz, Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel. Ezzel arra kívánják emlékeztetni az embereket - mondta -, hogy akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint "akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!