A Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Miskolcon

Belföld, 2023.12.02

Az Ökumenikus Segélyszervezet intézményhálózatához tartozó Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Mikulás alkalmából szombaton Miskolcon a Porsche Hungaria Kft. jóvoltából.

A Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Miskolcon Wachtler Tamás, a cég ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, országszerte mintegy kétszáz olyan gyermeket ajándékoz meg a vállalat, akik átmeneti otthonokban élnek. Hozzátette, a miskolci rendezvényt már harmadjára szervezték meg, és a segélyszervezeten belül további négy intézménybe juttatnak el ajándékokat.

Azt mondta: a cég számára kiemelten fontos, hogy komoly szerepük legyen a társadalmi felelősségvállalásban és ezzel mindenki figyelmét felhívják az országban a segítségnyújtás fontosságára.

Az eseményen Gianni Annoni televíziós műsorvezető, az Audi márkanagykövete mikulásjelmezben adta át a miskolci intézményben élő gyermekek számára az ajándékokat.

A krízisközpontként is működő Családok Átmeneti Otthonában Miskolcon jelenleg tizenkét család és mintegy harminc gyermek él, összesen negyven embert tudnak fogadni - mondta az MTI-nek Nagyné Faragó Boglárka intézményvezető.

Hozzátette, a létesítményben a gyermekekkel mozgásfejlesztő, pszichológus és logopédus is foglalkozik, amennyiben szükségük van rá, a felnőttek számára pedig pszichológus és jogász nyújt segítséget. Az átmeneti otthonba az ország bármely területéről fogadnak olyan családokat, akik valamilyen oknál fogva elvesztették lakhatásukat - mondta.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

A Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Miskolcon A Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Miskolcon A Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Miskolcon A Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Miskolcon A Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Miskolcon
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!