TV műsor

A Fidesz közleménye

Belföld, 2019.08.24

    Budapest, 2019. augusztus 24., szombat (OS) - Ha a szocialistákon múlik, akkor se ingyenes tankönyv, se ingyenes étkezés, se családi adókedvezmény nem lenne - Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára

Ha a szocialistákon és a többi ellenzékin múlt volna, akkor a tanévkezdésre készülő gyermekes családokon sokkal nagyobb teher lenne. Az ellenzék ugyanis nem támogatta sem a családi adókedvezmény emelését, sem az ingyenes gyermekétkeztetésre, sem az ingyenes tankönyv programra fordított összegek emelését.

A kormány támogatásának köszönhetően ebben a tanévben is hatszázezer gyermek étkezik ingyen vagy kedvezményesen, és több mint egymillió diák kap ingyen tankönyvcsomagot. 2010 óta két és félszeresére emeltük a gyermekes családok, több mint duplájára emeltük az ingyenes tankönyvprogram, és megháromszoroztuk az ingyenes gyermekétkeztetés költségvetési támogatását.


Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!