A Gyermekétkeztetési Alapítvány közleménye

Belföld, 2022.05.23

    Budapest, 2022. május 23., hétfő (OS) - Gyermeknapi programokat támogat a GYEA és első eseményével indul a #Gyermekláng mozgalom a hétvégén.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány szervezésében és támogatásában Galgagután, Nógrádsápon és Nagykőrösön valósul meg gyermeknap.
A kezdeményezéseinket a helyi Önkormányzatokkal együttműködve szervezzük, így közösen történik a programlebonyolítás. A részletes eseményleírásról közösségi oldalainkon, illetve a helyi fórumokon olvashatnak.

A gyermeknapot megelőzve végre elindul a #Gyermekláng mozgalom.

A mozgalom elsődleges célja az Éholtósággal közös összefogásban: a súlyos infláció következtében egyre több éhező gyermek ellátása. Hosszútávú cél a közösség pozitív reformja.

A mozgalom nem kíván többet egy szűlőnél: életképes, boldog gyermekek kinevelésével építeni a jövőt és éltetni a szívünkben élő #Gyermeklángot. Hosszú távú céljaink eléréséhez egységes összefogás szükséges, ezáltal megmozdulásunkhoz függetlenül csatlakozhat minden velünk egyet értő személy.

Az első eseményen az ukrán háború rémségei miatt szenvedők érdekeiben lép fel a #Gyermekláng, Budapesten egy csendes gyertyagyújtással tisztelegve.

Az esemény díjmentes és bárki csatlakozhat, a mécseseket és gyertyákat a megmozdulás támogatói által biztosítjuk résztvevőinknek. Az eseményre konzerv és tartós élelmiszert eljuttatók adományait a program után a Gyermekétkeztetési Alapítvány szállítja el a rászorultak részére.

Bővebb tájékoztatást a programokról, az eseményről és a Gyermeknapról weboldalainkon illetve közösségi felületeinken érhetnek el.


Kiadó: Gyermekétkeztetési Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!