A Gyermekétkeztetési Alapítvány közleménye

Belföld, 2022.05.27

(OS) - Tart a visszaszámlálás, már csak néhány óra választ el minket a Gyermekétkeztetési Alapítvány által életre hívott legnagyobb együttérzést kinyilvánító eseményre a Gyermekláng-ra.

Május utolsó szombatján Budapesten megtartandó csendes gyertyagyújtással fejezzük ki együttérzésünket, emlékezünk és osztozunk azok fájdalmában akik kénytelenek szenvedni az ukrán háború rémségei miatt.
Gyújtsuk a gyertyát azokért akik a veszteség, a magány, az elhagyatottság, a hiány és reménytelenség érzését érzik
Gyújtsuk a gyertyát hogy a Holodomor nyomasztó emlékének évforduló félidejében ne történhessen ilyen borzalom az életünkben,
Gyújtsuk a gyertyát hogy a gyermeki remény és szeretet lángja egy pillanatra se aludjon ki senkiben aki embernek született.
Az esemény díjmentes és bárki csatlakozhat, a mécseseket és gyertyákat a megmozdulás támogatói által biztosítjuk résztvevőinknek.
Az eseményre konzerv és tartós élelmiszert eljuttatók adományait a program után a Gyermekétkeztetési Alapítvány szállítja el a rászorultak részére.
Csatlakozz hozzánk és gyújtsd meg velünk az együttérzés gyermeklángját, amely ott él benned, bennem, és mindazokban, akikért tennünk kell! Itt az ideje, hogy összefogjunk, hogy az együttérzést képviselve elindulhassunk a közösségformálás pozitív útján és éltessük a #Gyermeklángot.
Bővebb tájékoztatást az eseményről a weboldalainkon illetve közösségi felületeinken érhetnek el.


Kiadó: Gyermekétkeztetési Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!