A Jobbik forradalmasítaná a lakástakarékok rendszerét

Belföld, 2020.02.21

A lakáscélú takarékoskodás korábbi állami támogatásának megduplázásával forradalmasítaná ezt a területet a Jobbik - jelentette be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a párt országgyűlési képviselője.

Arról beszélt: "emberközpontú, emberközeli programjukkal" a korábbi, évi 72 ezer forintos támogatási plafont alsó hangon megdupláznák, valamint felszoroznák az infláció mértékével, így támogatva a magyar fiatalokat, a magyar jövendőt.

Hozzátette: az így akár 150 ezer forintra emelkedő támogatást elképzelésük szerint lakás vásárlásához, felújításához, bővítéséhez, illetve minőségi ugrást lévő korszerűsítéséhez lehetne igénybe venni.

Az ellenzéki politikus közlése szerint ezzel azok is kaphatnának állami támogatást, akik saját forrás híján nem vehetik fel a családi otthonteremtési kedvezményt (csok).

A Bencsik János parlamenti képviselő, eddigi budapesti elnök távozására vonatkozó kérdésre Z. Kárpát Dániel azt közölte: nem tartanak újabb kilépéstől, a történés sem a frakció, sem a párt működésében nem okozott zavart.

Nem támadná Magyarország kormánya és a sajtó a Jobbikot, ha nem járnánk jó úton - jelentette ki. egy másik kérdésre válaszolva a képviselő.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!